WALSTONE BEPERKTE INDUSTRIE

 

Professionelere, Betere Banden

Thuis ProductenDe Banden van de landbouwbedrijfwagen

Handvattype de Wagen van het Patroonlandbouwbedrijf vermoeit 5.50-16 TT Bias Nylon Bandstructuur

Ik ben online Chatten Nu

Handvattype de Wagen van het Patroonlandbouwbedrijf vermoeit 5.50-16 TT Bias Nylon Bandstructuur

Lug Type Pattern Farm Wagon Tires 5.50-16 TT Bias Nylon Tire Structure
Lug Type Pattern Farm Wagon Tires 5.50-16 TT Bias Nylon Tire Structure Lug Type Pattern Farm Wagon Tires 5.50-16 TT Bias Nylon Tire Structure Lug Type Pattern Farm Wagon Tires 5.50-16 TT Bias Nylon Tire Structure Lug Type Pattern Farm Wagon Tires 5.50-16 TT Bias Nylon Tire Structure

Grote Afbeelding :  Handvattype de Wagen van het Patroonlandbouwbedrijf vermoeit 5.50-16 TT Bias Nylon Bandstructuur

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hengruida
Certificering: CQC
Modelnummer: 5.50-16

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20gp
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: geen verpakking
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Randdiameter: 16-duim Structuur: Bias Nylon Band
Breedte: 135mm150mm kleur: Black
Belangrijkste materiaal: Natuurrubber, Zwartsel, bandkoord VOUWclassificatie: 10PR
Type: De Banden van de landbouwbedrijfwagen Loopvlakpatroon: Handvattype
Hoog licht:

farm implement tires

,

ag implement tires

De Banden van de landbouwbedrijfwagen van 5.50-16 TT, Nylon bias-Vouwband met Handvattype Patroon

 

Eigenschappen

 

De banden van de landbouwbedrijfwagen van 5.50-16 heeft het bias-vouwkarkas dat met hoogte - de stof van de dichtheidsband, het ontwerp van het loopvlakpatroon van handvattype opbouwde waarvan de band verzekert die voor de achterwielpositie van de landbouwbedrijfwagens die en aan de aardachtige wegen lopen werken geschikt zijn, daar zijn beschikbaar in 2 grootte, de grootte van 5.00-16 en 5.50-16 met e-ladingswaaier.

 

Het karkas van deze band van de landbouwbedrijfwagen van 5.50-16 werd opgebouwd met dwars-vouwen van nylon stof, zodat die wordt geroepen als nylon bias-vouwband, en deze landbouwbedrijfwagen met een flexibel omhulsel die het zijn goed prestaties op het uiterst ruwe terrein verzekeren.

 

De prestaties van de tractie en de greep van de band zullen worden verbeterd, wanneer een band het handvat hebben of het blok die patroon betreedt. De voertuigen drijfkrachten werden omgezet van wrijvingen van het gebied van het loopvlakcontact en tractive krachten. Als belangrijkste het grijpen aspect van het tire'-contactflard, verstrekt het handvatloopvlak uitstekende greep op de gladde bestrating, en verbetert de voertuigencapaciteit op de van-wegen.

 

Zelfreinigende beter, de toepassing van de steen wierp ontwerp onder de bodem van de groeven in bedwang houdend steen het opsluiten in de groeven uit, en beschermt de basis van de loopvlakplak uit vernietigd zijn en groef die barstte.

 

Specificatie

 

Grootte

Vouw

Classificatie

Snelheid

Symbool

standaardrand

Max. lading

(kg)

Opgeblazen

Druk

(kPa)

Nieuwe band opgeblazen Afmetingen (mm)

Loopvlak

Diepte

(mm)

Buis
Sectiebreedte Algemene Diameter
5.00-16 10 A6 4.00E 525 370 135 680 8.0 TT
5.50-16 10 A6 4.00E 850 530 150 685 8.0 TT

 

Snelheidssymbool

 

Snelheid

Symbool

A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 B C D E F G
Km/h 5 10 15 20 25 30 35 40 50 60 65 70 80 90

 

Toepassing

 

De landbouwbedrijfwagens zijn de geschiktste verkeershulpmiddelen in de plattelandsgebieden, die hebbend hoge pas door capaciteit op de meeste oppervlakten in om het even welke weersomstandigheden. Wordt gedragen met producten en landbouwbedrijfinstrumenten, lopen zij heen en weer tussen gebied en boerderij.

 

Wanneer tijdens het droge seizoen, zullen minder wrijving en greep de uitgegleden voertuigen en het wiel veroorzaken, maar in het regenachtige weer, zal mogelijk van de rollende band die moeras in de modder stijgen zijn, is de opgesplitste voertuigen niet alleen glitch.

 

Zo vergen de landbouwbedrijfvoertuigen de band met handvat of blokkeren patroon, en helpen de voertuigen om door van-wegen over te gaan evenals flatted oppervlakten.

 

De band zal door de steen en het grint worden beschadigd toen de voertuigen die op de modder, de steen en het grint lopen opdoken. De beschermer tegen steen het opsluiten in het groevenontwerp met anti-scherpe samenstelling wordt gecombineerd zal de levensduur van de band die uitbreiden.

Handvattype de Wagen van het Patroonlandbouwbedrijf vermoeit 5.50-16 TT Bias Nylon Bandstructuur 0Handvattype de Wagen van het Patroonlandbouwbedrijf vermoeit 5.50-16 TT Bias Nylon Bandstructuur 1

Contactgegevens
Walstone Industry Limited

Contactpersoon: glensuner

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)