WALSTONE BEPERKTE INDUSTRIE

 

Professionelere, Betere Banden

Thuis ProductenDe Radiale Banden van de vrachtwagenbus

185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed

Ik ben online Chatten Nu

185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed

185mm Width Truck Bus Radial Tyres 6.50R16LT ECE Approved For Intercity Roads
185mm Width Truck Bus Radial Tyres 6.50R16LT ECE Approved For Intercity Roads 185mm Width Truck Bus Radial Tyres 6.50R16LT ECE Approved For Intercity Roads 185mm Width Truck Bus Radial Tyres 6.50R16LT ECE Approved For Intercity Roads 185mm Width Truck Bus Radial Tyres 6.50R16LT ECE Approved For Intercity Roads

Grote Afbeelding :  185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: ECE/DOT/GCC/INMETRO/CCC
Modelnummer: 6.50R16LT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: geen verpakking
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Type: De Radiale Banden van de vrachtwagenbus Buis: Buistype
Het werkvoorwaarde: Interlokale Bestrating Materiaal: Natuurrubber, Zwartsel, Staal
Structuur: al staalradiaalband Breedte: 185mm
Diameter van: 16 duim Gebruik: Kleine Tuucks & Bussen
Hoog licht:

lite truck tires

,

lightweight truck tires

De Banden van de de Radiaalbanden6.50r16lt Lichte vrachtwagen van de vrachtwagenbus voor Interlokale Wegen

 

Eigenschappen

 

De vier perifere zigzagtype drainagegroeven van deze die band van de vrachtwagenbus van 6.50R16LT met het omhulsel van volledig stalen radiaal wordt geconstrueerd, de globale prestaties van deze lichte vrachtwagen vermoeien product, zodat is het geschikt voor alle-positie van de kleine vrachtwagens en de bussen die op weg, interlokale wegen en stedelijke wegen lopen, en de beschikbare grootte is 6.50R16LT.

 

Het ontwerp van vier zigzagt rechte groeven op het loopvlak, die betere prestaties in de lage het rollen weerstand en waterdrainage verstrekken, en verbeterde de hoge snelheidsprestaties van deze vrachtwagenband.

 

Het zigzagloopvlak en veelvoudige sipes op het loopvlakontwerp die, die zelfs slijtage en duurzaamheid, de tractie verstrekken, en prestaties remmen in het nauw drijven zijn beter.

 

Het gesloten buitenboordontwerp de prestaties van de schuringsweerstand van deze lichte vrachtwagenbanden verbeteren met 6.50R16LT-grootte, en het ontwerp die van blok de zijpanelen op de schouder die voordeel is om hitte te verdrijven worden, en zijn rijpe prestaties zijn geschikt toegepast op de lichte vrachtwagens met hoge snelheid.

 

En de steen wierp ontwerp op de bodem van groeven, tegen het steenbehoud in uit de groef, die de groeven beschermen uit tegen gebarsten en vernietigd, en verbetert de zelfreinigende capaciteit, toestaan lopend op de grintweg in de gebieden van het land.

 

Specificatie

 

Grootte Vouw

Lading

Index

Snelheid

index

Norm

Rand

Maximum

lading (Kg)

Nieuwe opgeblazen band

Afmetingen (mm)

Buis

Verrichting

Norm

Kies uit Dubbel

Sectie

Breedte

Globaal

Diameter

6.50R16LT 12 110/105 M 5.50F 1060 925 185 750 TT GB

 

 

 

 

 

 

 

Snelheidsindex

 

Snelheid

Index

B C D E F G J K L M N P Q R
Km/h 50 60 65 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170

 

Toepassing

 

Voor die kleine vrachtwagens, die lopend op interlokaal, om de landbouwproducten te dragen aan stedelijk of de goederen te vervoeren aan de plattelandsgebieden, de meesten van lopende oppervlakten weg en goede wegen zijn, zodat hebben zij een soort band nodig hebben de eigenschappen die ontwierpen voor het hoge verzenden met een zware lading om hun elke levering te verzekeren die veilig en op tijd zijn.

 

Zo beoefent LT. omgorde band   bias   (ook vraag als semi-staalradiaalband) met min 10 of e-de ladingswaaier kan niet voor zwaar die geschikt zijn laadde lichte vrachtwagens van regionale afstand. Om de eisen tevreden te stellen van marketing, beoefenen de volledig stalen radiale lichte vrachtwagenbanden met 12 en meer of ladings de waaier F werd ontworpen en werd uitgespreid door bandenfabrikant, zijn robuuste die en hardheidszijwand wordt ontworpen om toestaan dragend meer gewicht. Deze radiaalband van de vrachtwagenbus met 6.50R16LT-grootte is geschikt voor alle-positie van kleine vrachtwagens, en voor de kleine interlokaal-bus ook toegepast.

 

Nadenkend die het verkeerscapaciteit van banden op de steen en grintbestratingsoppervlakten, de steen te verbeteren op de bodem van het groevenontwerp wordt uitgeworpen, zal verbeterde de capaciteit van zelfreinigend.

 

185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed 0185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed 1185mm ECE van de Bus keurde Radiale Banden 6.50R16LT van de Breedtevrachtwagen voor Interlokale Wegen goed 2

 

Contactgegevens
Walstone Industry Limited

Contactpersoon: glensuner

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)