WALSTONE BEPERKTE INDUSTRIE

 

Professionelere, Betere Banden

Thuis

Walstone Industry Limited

Ik ben online Chatten Nu

Walstone Industry Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited Walstone Industry Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Merken : Jianda Bearway, Walstone
Aantal werknemers : 110~140
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 60% - 70%

Het Jiandabedrijf, als holdingsaandeel van WALSTONE INDUSTRY LIMITED, werd gevestigd in 1995. Jiandabedrijf binnen toegewijd om de betere en professionelere dienst van de bandresolutie voor klant over decennia aan te bieden. Het Jiandabedrijf moet altijd de kans van revolutie van technologie met beide handen aangrijpen en overtroffen in zaken van de banddienst. In 1998, Jianda-was het Bedrijf eerste Chinees vastelandsbedrijf samenwerkt met Michelin. In 2000, Jianda-werd het Bedrijf de bandleverancier van KINGLONG en Gouden Draak, en had lang strategisch partnerschap met KINGLONG, Gouden Draak, HIGEI, SUNLONG en Michelin gevestigd.

 

 

Tegen 2010, Jianda-is het Bedrijf de geen langere enkel eenvoudige banddienst en de leverancier, zijn zaken breidt zich in veel gebied uit dat het omvatten van productie. Jianda nu is niet alleen het merk van de banddienst, maar ook is bandmerk. Om aan te dringen zal de geest van professioneler, sinds 2015 beter zijn, Jianda-integreerde het Bedrijf zijn zaken, waren de overzee zaken van band gescheiden en WALSTONE INDUSTRY LIMITED werd opgericht.

 

 

WALSTONE BEPERKTE de INDUSTRIE erfte de geest van „professioneler beter zal zijn“ van Jianda-Bedrijf, werd elk product van van ons bes-geplukt en hun toepasselijkheid werd geverifieerd via de verschillende markt. Wij drongen erop aan dat om het even welke banden van voertuigen zoals de schoenen van het menselijke wezen, zijn verschil voor verschillende gelegenheden en nut zelfde zijn. Zo besteden wij meer aandacht met detailer en vereist van klant, zullen de zorgen van gebruiker onze zorgen zijn.

 

 

Om de producten te leveren om aan de behoefte van klant te voldoen, is altijd wordt aangedrongen op door ons. En wij duren het principe van de kwaliteit altijd eerst het belangrijkst zijn en voort. Onze facture heeft de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem van ISO-9001and TS16949, en de producten hadden de certificatie zoals CCC, PUNT, van INMETRO, GCC, van EMARK en R117-regelgeving bereikt.

 

 

Als decenniaervaring van bandleverancier voor voertuigvervaardiging, de toepasselijke band van de beste prijs voor gebruiker is voorzien ons voordeel. WALSTONE BEPERKTE de INDUSTRIE exploiteert de band zaken voor overzee voertuigvervaardiging voorzien, en gevestigde operationele relatie die van Kokfah-Onderneming, Krachtige Landbouw, en Sakura Ricemill. Onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden zoals Amerikaan, Europees, Zuidoost-Azië en Afrika.

Contactgegevens
Walstone Industry Limited

Tel.: 86-592-6252828

Fax: 86-592-6253636

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)